Δύο μικρά κοριτσάκια από τη Γάζα στην Κύπρο: Έκκληση για δωρεάν δραστηριότητες στη Λάρνακα - Μπορείς να βοηθήσεις;

Δύο μικρά κοριτσάκια από τη Γάζα στην Κύπρο: Έκκληση για δωρεάν δραστηριότητες στη Λάρνακα - Μπορείς να βοηθήσεις;

Σε μια προσπάθεια να προσφέρουν λίγη χαρά και ανακούφιση σε δύο μικρά κορίτσια από τη Γάζα, ηλικίας 7 και 9 ετών, εθελοντές αναζητούν δωρεάν δραστηριότητες και προγράμματα ψυχαγωγίας στη Λάρνακα.

Τα δύο κορίτσια βρίσκονται στην Κύπρο και, όπως αναφέρεται, επιθυμούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως χορός, κολύμπι και καλαθόσφαιρα, ώστε να απολαύσουν στιγμές διασκέδασης..

Η διαχειρίστρια της σελίδας "Let's Be Better People", Μαρία Φουσκούλη, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει δωρεάν προγράμματα ή δραστηριότητες στη Λάρνακα, προκειμένου να στηρίξει τα δύο αυτά παιδάκια.

Όπως σημειώνει, η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να δώσει στα μικρά παιδιά μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έστω και για λίγες ώρες.

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει ή έχει ιδέες για δωρεάν δραστηριότητες, παρακαλείται να στείλει προσωπικό μήνυμα στη σελίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE