Ανάγκες σε τρόφιμα για δύο οικογένειες με ανήλικα - «Χρειάζομαι φαγητό για το μωρό»

Ανάγκες σε τρόφιμα για δύο οικογένειες με ανήλικα - «Χρειάζομαι φαγητό για το μωρό»

Η εθελοντική ομάδα "For a Better World" απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε δύο οικογένειες που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και χρειάζονται άμεση στήριξη. Με στόχο την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων που βιώνουν σοβαρές δυσκολίες, η ομάδα καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η πρώτη περίπτωση αφορά μια οικογένεια με ένα παιδάκι, όπου η μητέρα έχασε πρόσφατα τη δουλειά της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οι ανάγκες της περιορίζονται κυρίως σε τρόφιμα και είδη ψυγείου.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά μια μονογονεϊκή οικογένεια, με μια μητέρα που εργάζεται και ζει στο ενοίκιο, όμως δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις βασικές ανάγκες. Και σε αυτή την περίπτωση, η βοήθεια σε τρόφιμα και είδη ψυγείου θα ήταν ιδιαίτερα πολύτιμη.

Η ομάδας καλεί όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν βοήθεια να επικοινωνήσουν άμεσα μέσω μηνύματος στη σελίδα της.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE