Παράταση στην ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Παράταση στην ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Παράταση στην ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΔΕΚ αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ, που συνεδρίασε έκτακτα σήμερα 21 Μαΐου 2025, με δεδομένη την πρόθεση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, Ηλία Μυριάνθους, Μορφάκη Σολομωνίδη και Μάριου Χαννίδη, να αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους στην κατεύθυνση της εξεύρεσης υποψηφίου κοινής αποδοχής, αποφάσισε όπως δοθεί παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΔΕΚ μέχρι την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025, στην 1 μ.μ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου, θα διεξαχθούν την 1η Ιουνίου, όπως αποφασίστηκε, αρχικά. Την προεδρία του κόμματος  εκτός από τον Νίκο Αναστασίου, θα διεκδικήσει και ο Διομήδης Διομήδους, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του, για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος.

Οι υποψηφιότητες για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου και του Α΄ και Β΄ Αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ, παραμένουν ως έχουν υποβληθεί μέχρι τις 15 Μαΐου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για υποβολή υποψηφιοτήτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE