Κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ: Χιλιάδες… στρουμφάκια πλημμύρισαν τη Γαλλία

Κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ: Χιλιάδες… στρουμφάκια πλημμύρισαν τη Γαλλία

Η μικρή γαλλική πόλη Λαντερνό έγραψε ιστορία καταρρίπτοντας ένα ασυνήθιστο ρεκόρ Γκίνες. Συνολικά 3.076 άνθρωποι μεταμφιέστηκαν σε Στρουμφάκια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 2.762 συμμετεχόντων που είχε καταγραφεί στη Γερμανία το 2019.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε για τρίτη φορά στην πόλη, στέφθηκε φέτος με επιτυχία μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε και από την Paramount, ενόψει της νέας ταινίας με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μπλε πλάσματα που αναμένεται το 2025.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Λαντερνό συμμετείχε ντυμένος ως Στρουμφ, προσθέτοντας μια νότα χαράς στο ήδη γιορτινό κλίμα. Το γεγονός αποτέλεσε πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες, ενώ ενίσχυσε την προβολή της περιοχής σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE