Χαρτσιώτης κατά Οδυσσέα - «Να καταθέσει στοιχεία για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του»

Χαρτσιώτης κατά Οδυσσέα - «Να καταθέσει στοιχεία για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του»

Να καταθέσει στοιχεία ή μαρτυρικό υλικό που έχει στη διάθεσή του σε σχέση με τους ισχυρισμούς στους οποίους προέβηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, καλεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης.

Ο κ. Μιχαηλίδης, σε συνέντευξή του χθες στο Omega, αλλά και σε ανάρτησή του στο Χ, ανέφερε ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου Χριστοδουλίδη "γνώριζε από τον Ιούλιο 2024 (πριν καν τις τελικές αγορεύσεις) ότι η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου θα ήταν ομόφωνη", κατηγορώντας τον Πρόεδρο ότι "κρύβεται, αλλά ξεκάθαρα ήταν μέρος της διαδικασίας".

Σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χαρτσιώτης είπε ότι "πρόκειται για σοβαρή καταγγελία, η οποία αγγίζει κορυφαίους θεσμούς του κράτους".

Ο Υπουργός κάλεσε τον κ. Μιχαηλίδη "όπως εν όψει της σοβαρότητας των καταγγελιών, προχωρήσει και καταθέσει στις αρμόδιες αρχές οποιαδήποτε στοιχεία ή άλλο μαρτυρικό υλικό κατέχει σε σχέση με τους ισχυρισμούς του".

Τι αναφέρει το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστ'ηριο

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο:

«Ο κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ως Πρόεδρος, πλέον, του Κινήματος «άλμα», φιλοξενούμενος στη χθεσινή μεσημβρινή εκπομπή του Omega «αιχμές», προέβαλε ισχυρισμούς περί διαπλοκής και διαφθοράς του Συμβουλίου του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, σε σχέση με τη γνωστή απόφαση ανάρμοστης συμπεριφοράς του.

Η σοβαρότητα του θέματος, επιβάλλει τη διαβίβαση, αμέσως, όλων των στοιχείων που, κατ' ισχυρισμό του, κατέχει ο κ. Μιχαηλίδης στις αρμόδιες αρχές του Κράτους και την εξέταση της καταγγελίας του το ταχύτερο δυνατόν».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE