ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική αστυνομία μετά την απειλή για τοποθέτηση βόμβας στο ξενοδοχείο Nobel-Hotel Molitor όπου είχε καταλύσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας.
«Υπήρξε μια απειλή για βόμβα. Το ξενοδοχείο έχει εκκενωθεί και η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία» δήλωσε στην εφημερίδα "Express" ο μάνατζερ της γερμανικής ομάδας Όλιβερ Μπίερχοφ.
«Η γαλλική αστυνομία μας ενημέρωσε ότι έλαβε μια ανώνυμη απειλή για τοποθέτηση βόμβας» δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της γερμανικής ομοσπονδίας Χέντρικ Γκρόσσε. «Μαζί με τους συναδέλφους μου αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το ξενοδοχείο προκειμένου η αστυνομία να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της» πρόσθεσε.
Η εθνική ομάδα της Γερμανίας αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ σε φιλικό αγώνα την εθνική ομάδα της Γαλλίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις