Σφοδρή απάντηση ΕΛΑΜ στο ΑΚΕΛ μετά τα «πυρά» Στεφάνου για τα επεισόδια - Η αναφορά στο Μαρί

Σφοδρή απάντηση ΕΛΑΜ στο ΑΚΕΛ μετά τα «πυρά» Στεφάνου για τα επεισόδια - Η αναφορά στο Μαρί

Με βολές τοποθετείται το ΕΛΑΜ κατά του ΑΚΕΛ και του Γενικού του Γραμματέα, Στέφανο Στεφάνου,αναφορικά με την επίθεση κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας στη Λακατάμια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, «με αφορμή τη χθεσινή ανερυθρίαστη επίθεση του ΓΓ του ΑΚΕΛ προς το ΕΛΑΜ, αναγκαζόμαστε για πολλοστή φορά να επέμβουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Προσθέτοντας ότι, «καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και εναντίον οποιουδήποτε και αν αυτή εκδηλώνεται. Το ίδιο πράξαμε και χθες δια στόματος του ιδίου του προέδρου μας μέσα από παρέμβαση του σε τηλεοπτική εκπομπή, πράγμα που εσκεμμένα παραποιεί το ΑΚΕΛ».

Σημειώνουν επιπλεόν ότι η «επιλεκτική ευαισθησία του ΑΚΕΛ προκαλεί, αφού ενοχλείται και καταδικάζει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις ανάλογα με το ποιοι εμπλέκονται και εναντίων ποιων εκδηλώνεται η βία, με πολλά παραδείγματα και στο παρελθόν».

«Δυστυχώς με λύπη παρατηρούμε ότι κάποιοι επενδύουν στο μίσος και την διχόνοια, προσφιλής μέθοδος των κομμουνιστικών κομμάτων, για να επιβιώσουν πολιτικά. Πόσο μάλλον υπό το φως των δημοσκοπήσεων και των χαμηλών ποσοστών που καταγράφουν. Αλήθεια ο κ. Στεφάνου και το ΑΚΕΛ θεωρούν πως η ρητορική της χθεσινής του ομιλίας συμβάλει στο να περιοριστούν τέτοιου είδους φαινόμενα;», προστίθεται.

«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αναμένουμε από το ΑΚΕΛ να ζητήσει συγνώμη για το χθεσινό του ολίσθημα, όταν τόσα χρόνια μετά δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να απολογηθεί στις οικογένειες των θυμάτων του Μαρί», αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE