Δήμαρχος Λακατάμειας: Καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στο οίκημα της ΑΕΛ «Προκαλεί οργή και αποτροπιασμό»

Δήμαρχος Λακατάμειας: Καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στο οίκημα της ΑΕΛ «Προκαλεί οργή και αποτροπιασμό»

Με ανακοίνωση της η Δήμαρχος Λακατάμειας Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στο οίκημα της ΑΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Καμία ανοχή στη βία - Η ασφάλεια των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη.


Η πρόσφατη επίθεση κουκουλοφόρων στο οίκημα της ΑΕΛ Λακατάμειας, με καταστροφές και τραυματισμούς συμπολιτών μας, προκαλεί οργή και αποτροπιασμό. Μια επίθεση όχι μόνο σε ανθρώπους και εγκαταστάσεις, αλλά και στην ίδια τη δημοκρατία και τις αξίες που μας ενώνουν ως κοινωνία.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Εκφράζω την πλήρη στήριξή μου στους δημότες και τον σύλλογο που επλήγησαν από αυτή την τρομοκρατικού τύπου ενέργεια και εύχομαι τέτοιου είδους περιστατικά να μην επαναληφθούν ξανά σε κανένα σωματείο.

Είναι ευθύνη της Πολιτείας να προστατεύει τους πολίτες της. Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη και πρέπει να διασφαλίζεται για όλους και πάντα.

Απέναντι σε οποιαδήποτε πράξη βίας, η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη:

Ενότητα – Αλληλεγγύη - Αποφασιστικότητα


Η πόλη μας δεν εκφοβίζεται. Η κοινωνία μας δεν σιωπά.

Θα συνεχίσουμε ενωμένοι, με πίστη στις αξίες της δημοκρατίας, στη δικαιοσύνη, στο σεβασμό και στην κοινωνική ειρήνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE