Πέθανε η 14χρονη είχε βρεθεί σε πεζοδρόμιο βαριά τραυματισμένη στη Θεσσαλονίκη

Πέθανε η 14χρονη είχε βρεθεί σε πεζοδρόμιο βαριά τραυματισμένη στη Θεσσαλονίκη

Κατέληξε η 14χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από την περασμένη εβδομάδα που εντοπίστηκε τραυματισμένη, σε πεζοδρόμιο της Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη πολυτραυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έφυγε από τη ζωή σήμερα. Η 14χρονη είχε μεταφερθεί την περασμένη Τέταρτη στο νοσοκομείο έχοντας πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι ενώ από την πρώτη στιγμή διασωληνώθηκε.

Μετά τον θάνατο της ανήλικης θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE