Πέθανε η 14χρονη είχε βρεθεί σε πεζοδρόμιο βαριά τραυματισμένη στη Θεσσαλονίκη

Πέθανε η 14χρονη είχε βρεθεί σε πεζοδρόμιο βαριά τραυματισμένη στη Θεσσαλονίκη

Κατέληξε η 14χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από την περασμένη εβδομάδα που εντοπίστηκε τραυματισμένη, σε πεζοδρόμιο της Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη πολυτραυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έφυγε από τη ζωή σήμερα. Η 14χρονη είχε μεταφερθεί την περασμένη Τέταρτη στο νοσοκομείο έχοντας πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι ενώ από την πρώτη στιγμή διασωληνώθηκε.

Μετά τον θάνατο της ανήλικης θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE