Έξυπνοι μετρητές σε Λάρνακα: Μαζική εγκατάσταση μέχρι τα μέσα Ιούνιου

Έξυπνοι μετρητές σε Λάρνακα: Μαζική εγκατάσταση μέχρι τα μέσα Ιούνιου

Σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας θα πραγματοποιείται μαζικά από σήμερα (19/05) μέχρι και τα μέσα Ιουνίου η εγκατάσταση έξυπνων μονοφασικών μετρητών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Η εγκατάσταση μετρητών αφορά την περιοχή του Γηπέδου Αμμόχωστος, μέρος της περιοχής βόρεια και νότια του κυκλικού κόμβου, αλλά και περιοχές μεταξύ της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας, της Λεωφόρου Αυστραλίας, της Λεωφόρου Ελευθερίας, της οδού Γρίβα Διγενή και της οδού Γιάννου Κρανιδιώτη.

Επίσης, θα γίνεται εγκατάσταση έξυπνων μετρητών και στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρνακας, στην Αραδίππου, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι κυκλικό κόμβο νέου ΓΣΖ.

Σημειώνεται ότι επιπρόσθετα από τις περιοχές αυτές, τα συνεργεία της ΑΗΚ θα συνεχίσουν τη μαζική εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε όλες τις περιφέρειες της ΑΗΚ, όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση τύπου της ημερομηνίας 09 Μαΐου.

Η ΑΗΚ υπενθυμίζει πως για την ασφαλή αντικατάσταση του μετρητή απαιτείται διακοπή της παροχής για χρονικό διάστημα που δεν αναμένεται να υπερβεί τα 20 λεπτά και απολογείται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE