ΔΗΣΥ για επεισόδια στη Λευκωσία: «Οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά»

ΔΗΣΥ για επεισόδια στη Λευκωσία: «Οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τα σοβαρά επεισόδια στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 50 κουκουλοφόροι με διακριτικά της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι περνούσαν από την περιοχή, εισήλθαν στο οίκημα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Οι δράστες επιτέθηκαν και εναντίον θαμώνων, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να τραυματιστούν ελαφρά.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η ανεξέλεγκτη δράση ακραίων και παραβατικών στοιχείων υπονομεύει τη δημόσια τάξη και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

Η επίθεση κουκουλοφόρων στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Πάνω Λακατάμιας που είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση βιαιοπραγιών εις βάρος θαμώνων και την πρόκληση υλικών ζημιών, είναι απολύτως καταδικαστέα.

Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Ανάλογα φαινόμενα δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας.

Οι υπαίτιοι για τα έκτροπα πρέπει να εντοπιστούν, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE