Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου κατέθεσε σήμερα Πρόταση Νόμου, σύμφωνα με την οποία, πιστωτικές χορηγήσεις, οι οποίες δόθηκαν με εξασφάλιση αξιόγραφα ή προς αγορά αξιογράφων που εκδόθηκαν από Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, θα συμψηφίζονται με το τρέχον ποσόν του δανείου ή άλλης πιστωτικής διευκόλυνσης για σκοπούς αναδιάρθρωσης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ρύθμιση θα αφορά αποκλειστικά μη επαγγελματίες επενδυτές και το ποσό που θα συμψηφίζεται θα είναι η ονομαστική αξία των αξιογράφων, αφαιρουμένων οποιωνδήποτε τόκων έχουν καταβληθεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




