Το Fork Food Market μας αποχαιρετά με το τελευταίο event πριν το καλοκαίρι – Όλες οι λεπτομέρειες

Το Fork Food Market μας αποχαιρετά με το τελευταίο event πριν το καλοκαίρι – Όλες οι λεπτομέρειες

Το Fork Food Market ανακοίνωσε την τελευταία του εκδήλωση για την άνοιξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 7 το απόγευμα και υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο ζωντάνια, γεύσεις και όμορφη ατμόσφαιρα κάτω από τα αστέρια.

Το κοινό καλείται να απολαύσει ποιοτικό street food, δροσιστικά ποτά και την ιδιαίτερη εμπειρία του Fork στον καταπράσινο χώρο του Δημοτικού Κήπου Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή, απέναντι από το παλιό Γενικό Νοσοκομείο).

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για μείωση των απορριμμάτων, δεν θα διατίθενται πλαστικά μιας χρήσης.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φέρουν το δικό τους ποτήρι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς επαναχρησιμοποιούμενου ποτηριού από το μπαρ, στην τιμή των 2 ευρώ.

Με πληροφορίες από checkincyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE