Επεισόδια στη Λακατάμια: Μία 68χρονη ανάμεσα στους τραυματίες – Αναμένονται εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας

Επεισόδια στη Λακατάμια: Μία 68χρονη ανάμεσα στους τραυματίες – Αναμένονται εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας

Επίθεση στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της Ομόνοιας στη Λακατάμια, σημειώθηκε ψες, λίγο πριν από τις 23:00.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 50 κουκουλοφόροι με διακριτικά της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι περνούσαν από την περιοχή, εισήλθαν στο οίκημα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Οι δράστες επιτέθηκαν και εναντίον θαμώνων, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να τραυματιστούν ελαφρά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσά τους βρίσκεται 68χρονη γυναίκα.

Οι τραυματίες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκαν σε προληπτικές εξετάσεις και έλαβαν εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, η εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, ανέφερε ότι αξιολογείται μαρτυρικό υλικό και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Ανέφερε, ακόμη, ότι την ώρα της επίθεσης, στο χώρο βρίσκονταν μόλις 6 άτομα.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE