«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε δύο οχήματα στη Λευκωσία - Ζημιές σε μεταλλικό στέγαστρο και αποθήκη

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε δύο οχήματα στη Λευκωσία - Ζημιές σε  μεταλλικό στέγαστρο και αποθήκη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 31 περιστατικά, 21 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 02:39 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα κάτω από μεταλλικό στέγαστρο σε αυλή οικίας στην Έγκωμη.

Από την πυρκαγιά τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Ζημιές έπαθε το μεταλλικό στέγαστρο, μια μικρή αποθήκη και η βαφή της τοιχοποιίας της οικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση από τα μέλη μας αναπνευστικών συσκευών και σωλήνων νερού.

Τα αιτία θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE