Οι Χούθι απαντούν στις ισραηλινές επιθέσεις στην Υεμένη - Προειδοποιούν για χτύπημα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Οι Χούθι απαντούν στις ισραηλινές επιθέσεις στην Υεμένη - Προειδοποιούν για χτύπημα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ώρες στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν και άλλων αεροδρομίων στο Ισραήλ, ως απάντηση στην κλιμάκωση της ισραηλινής βίας στη Γάζα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Σε δήλωση που δημοσιεύθηκε στο X, ο Νασρουντίν Αμέρ, αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής μέσων ενημέρωσης των Χούθι και επικεφαλής του πρακτορείου ειδήσεων Saba, που ελέγχεται από τους αντάρτες δήλωσε ότι οι προγραμματισμένες επιθέσεις συνιστούν απάντηση στις ισραηλινές επιθέσεις κατά της Υεμένης.

«Επείγον: Η Υεμένη εκδίδει διαταγή εκκένωσης και προειδοποίηση...Οι εναπομείναντες αεροπορικές εταιρείες και όσοι βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λαντ Μπεν Γκουριόν πρέπει να αναχωρήσουν αμέσως για λόγους ασφαλείας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νασρουντίν Αμέρ στο Χ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE