Οι Χούθι απαντούν στις ισραηλινές επιθέσεις στην Υεμένη - Προειδοποιούν για χτύπημα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Οι Χούθι απαντούν στις ισραηλινές επιθέσεις στην Υεμένη - Προειδοποιούν για χτύπημα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ώρες στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν και άλλων αεροδρομίων στο Ισραήλ, ως απάντηση στην κλιμάκωση της ισραηλινής βίας στη Γάζα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Σε δήλωση που δημοσιεύθηκε στο X, ο Νασρουντίν Αμέρ, αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής μέσων ενημέρωσης των Χούθι και επικεφαλής του πρακτορείου ειδήσεων Saba, που ελέγχεται από τους αντάρτες δήλωσε ότι οι προγραμματισμένες επιθέσεις συνιστούν απάντηση στις ισραηλινές επιθέσεις κατά της Υεμένης.

«Επείγον: Η Υεμένη εκδίδει διαταγή εκκένωσης και προειδοποίηση...Οι εναπομείναντες αεροπορικές εταιρείες και όσοι βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λαντ Μπεν Γκουριόν πρέπει να αναχωρήσουν αμέσως για λόγους ασφαλείας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νασρουντίν Αμέρ στο Χ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE