Στην αντεπίθεση Χριστοφίδης για ΠτΔ: «Ποιος κάνει προεκλογική;» Αποκαλεί μικροπολιτική την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Στην αντεπίθεση Χριστοφίδης για ΠτΔ: «Ποιος κάνει προεκλογική;» Αποκαλεί μικροπολιτική την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Στην αντεπίθεση βγήκε με δήλωση του ο Χρίστος Χριστοφίδης, Βουλευτής και μέλος Κ.Ε. ΑΚΕΛ ως απάντηση για τις σημερινές δηλώσεις Νίκου Χριστοδουλίδη.

Αυτούσια η δήλωση του:

Πράσινες Φορολογίες

Ο κύριος Χριστοδουλίδης και η κυβέρνηση του υποχρεώθηκαν να κάνουν πίσω από την επιβολή των «πράσινων φορολογιών» μετά τον αγώνα του ΑΚΕΛ για μη εφαρμογή τους, θέση με την οποία συντάχθηκε η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας. Οι πολίτες θυμούνται τις μεγάλες κινητοποιήσεις του ΑΚΕΛ και τις πάμπολλες ενέργειες και δηλώσεις για να μην εφαρμοστούν οι «πράσινες φορολογίες», όπως θυμούνται την επιμονή της κυβέρνησης διά του Υπουργού Οικονομικών για άμεση επιβολή των φορολογιών όπως ήταν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις.

Τώρα που σύρθηκαν στην αναβολή από την αντίδραση της κοινωνίας, θυμήθηκαν ότι είχαν την θέση αυτή εδώ και καιρό. Πραγματικά αστεία πράγματα.

Η αλήθεια είναι απλή και ξεκάθαρη: το ΑΚΕΛ πάλευε και πίεζε για να μην εφαρμοστούν οι φορολογίες, η κυβέρνηση επέμενε να επιβάλει τις φορολογίες, μέχρι που κατάλαβε ότι η κοινωνία είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, με αποτέλεσμα να κάνουν πίσω.

Οι αγώνες και οι προσπάθειες φέρνουν αποτέλεσμα χειροπιαστό για την τσέπη των πολιτών.

 

Υδατικό

Για το υδατικό: είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση ολιγώρησε με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε οριακά σημεία. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι σύσσωμη η επαρχία της Πάφου διαμαρτύρεται και δικαίως φωνάζει γιατί οι κυβερνητικές δεσμεύσεις αποδείχτηκαν ψεύτικες με αποτέλεσμα η Πάφος να μένει χωρίς  νέες μονάδες αφαλάτωσης και να είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

 

Ποιος κάνει προεκλογική;

Τέλος, ο κύριος Χριστοδουλίδης πρέπει να σταματήσει να προβάλλει στους άλλους αυτά που ο ίδιος κάνει και σκέφτεται: μικροπολιτική και συνεχή προεκλογική εκστρατεία για το 2028. Και για χάρη της προεκλογικής του εκστρατείας δεν διστάζει να κλείνει το μάτι ακόμη και στο ακροδεξιό ΕΛΑΜ.  Όποτε δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, παρουσιάζουν τις δικές τους ενέργειες και τους δικούς τους σχεδιασμούς σαν να είναι τάχατες δικές μας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE