Τροχαίο με το «καλημέρα» στη Λευκωσία: Όχημα καρφώθηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Τροχαίο με το «καλημέρα» στη Λευκωσία: Όχημα καρφώθηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Λευκωσία, όταν αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 06:40 στην περιοχή του Μετοχίου Κύκκου.

Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε έγκαιρα από διερχόμενους πολίτες, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής, και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ).

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του οδηγού δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE