Τροχαίο με το «καλημέρα» στη Λευκωσία: Όχημα καρφώθηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Τροχαίο με το «καλημέρα» στη Λευκωσία: Όχημα καρφώθηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Λευκωσία, όταν αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 06:40 στην περιοχή του Μετοχίου Κύκκου.

Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε έγκαιρα από διερχόμενους πολίτες, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής, και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ).

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του οδηγού δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE