Η ατάκα του Τσίπρα που έκανε την Μέρκελ να σκάσει στα γέλια

Η ατάκα του Τσίπρα που έκανε την Μέρκελ να σκάσει στα γέλια

Λύθηκε τελικά το μυστήριο με την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα και της Ανγκελα Μέρκελ να έχουν σκάσει στα γέλια κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό στη Μάλτα.

Η συζήτηση των δύο αφορούσε το ποδόσφαιρο.

Η Αγκελα Μέρκελ που γνώριζε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει με τον Αχμετ Νταβούτογλου στην Κωνσταντινούπολη το φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, έκανε κάποιο σχόλιο για τον αγώνα.

Έτσι είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό  να... προσέξει τώρα που θα πάει στην Τουρκία να δει το φιλικό της Εθνικής γιατί αν χάσει, η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα. «Δεν θα έχει πρόβλημα η Ελλάδα, θα έχει η Γερμανία. Έχουμε Γερμανό προπονητή», της απάντησε ο κ. Τσίπρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE