Κατασκηνωτικοί χώροι για όλους: Προσβασιμότητα και νέες υποδομές από το Τμήμα Δασών

Κατασκηνωτικοί χώροι για όλους: Προσβασιμότητα και νέες υποδομές από το Τμήμα Δασών

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των έργων υποδομής και εγκαταστάσεων δασικής αναψυχής, το Τμήμα Δασών συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg Ελλάδα – Κύπρος 2021-2027 «Διαδρομές χωρίς αποκλεισμούς», μέσα από το οποίο θα γίνει αναβάθμιση χώρων αναψυχής και θα διασφαλιστεί η προσβασιμότητα και διακίνηση σε αυτούς τους χώρους από ΑμεΑ, αναφέρει το Τμήμα σε ανακοίνωση Τύπου.

Επιπρόσθετα, το Τμήμα Δασών, αναφέρει ότι διαχειρίζεται τρεις κατασκηνωτικούς χώρους (Πλατάνια, Σταυρός της Ψώκας και Καμπί του Καλογήρου), προσθέτοντας ότι φέτος, παραδίδεται αναβαθμισμένος ο κατασκηνωτικός χώρος «Καμπί του Καλογήρου» (δρόμος Προδρόμου – Πλατρών) για χρήση από τους κατασκηνωτές και ο οποίος θα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προσβάσιμες και για ΑΜΕΑ.

Το Τμήμα ενημερώνει περαιτέρω ότι διαθέσιμοι και φέτος είναι και οι κατασκηνωτικοί χώροι στο Σταυρό της Ψώκας και στα Πλατάνια και πως προγραμματίζει την αναβάθμιση του κατασκηνωτικού χώρου στα Πλατάνια ώστε να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προσβάσιμες και για ΑΜΕΑ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE