Δραπέτευσαν 11 κρατούμενοι από φυλακή της Νέας Ορλεάνης - Θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι

Δραπέτευσαν 11 κρατούμενοι από φυλακή της Νέας Ορλεάνης - Θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι

Έντεκα κρατούμενοι δραπέτευσαν από φυλακή της Νέας Ορλεάνης με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

«Νωρίς σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι περίπου 11 άτομα δραπέτευσαν» από φυλακή της πόλης, είπε ο Κρίστοφερ Γκούντι, στέλεχος της τοπικής αστυνομίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Όλοι οι ύποπτοι θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι», προειδοποίησε.

Ο ένας από τους δραπέτες συνελήφθη το πρωί στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία της Λουιζιάνας, προσθέτοντας ότι «συνεχίζεται η έρευνα για τους υπόλοιπους».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένοι από τους φυγάδες κατηγορούνται για φόνους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE