Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος στη διάρκεια εργασιών για γεώτρηση

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος στη διάρκεια εργασιών για γεώτρηση

Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (16/5) σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα, στη διάρκεια εργασιών για άνοιγμα γεώτρησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, ο 79χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα, υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία, που διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.