Τραμπ για Ουκρανία: Ενδέχεται να τηλεφωνήσω στον Πούτιν, νομίζω θα το λύσουμε

Τραμπ για Ουκρανία: Ενδέχεται να τηλεφωνήσω στον Πούτιν, νομίζω θα το λύσουμε

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή ότι «ενδέχεται» να τηλεφωνήσει στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για να συζητήσουν το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Air Force One κατά την αναχώρησή του από το Αμπού Ντάμπι, δήλωσε: «Πρέπει να συναντηθούμε. Αυτός και εγώ θα συναντηθούμε».

Ο Τραμπ συνέχισε: «Νομίζω ότι θα το λύσουμε, ή ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον θα ξέρουμε. Και αν δεν το λύσουμε, θα είναι πολύ ενδιαφέρον».

Ο Τραμπ δήλωσε νωρίτερα την Παρασκευή ότι σκοπεύει να συναντήσει τον Πούτιν «όσο το δυνατόν συντομότερα», καθώς οι τριμερείς συνομιλίες με εκπροσώπους της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Τουρκίας ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE