Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο περιθώριο της Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στα Τίρανα, Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o ΠτΔ είπε στον Πρόεδρο Ερντογάν ότι για να υπάρξει πραγματική πρόοδος, τόσο στο Κυπριακό όσο και στα Ευρωτουρκικά πρέπει να μιλήσουν οι ίδιοι μεταξύ τους.

Μάλιστα, τόνισε ότι τώρα είναι ακόμη πιο κομβική στιγμή με τον διορισμό απεσταλμένου από ΕΕ, κάτι που αποδεικνύει η ΕΕ ότι ενδιαφέρεται, και μπορεί να επιτευχθεί πρόοδος.

Πρόσθεσε επίσης ότι εξαρτάται πλέον από τους ίδιους να αξιοποιηθεί αυτή η προοπτική.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο ⁠Ερντογάν ανέφερε ότι είναι υπέρ του διαλόγου και ότι τους ενδιαφέρουν τα Ευρωτουρκικά.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE