Αβέρωφ προς Χριστοδουλίδη: «Πρόεδρε προχώρα, είμαι δίπλα σου»

Αβέρωφ προς Χριστοδουλίδη: «Πρόεδρε προχώρα, είμαι δίπλα σου»

Με μια ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ», o Αβέρωφ Νεοφύτου χαρακτηρίζει σημαντική, θετική εξέλιξη, τον διορισμό του Γιοχάνες Χάν , ως ειδικού  απεσταλμένου της ΕΕ, για το κυπριακό.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, αφού αποκτήσαμε «οδηγό» από τον ΓΓ των ΗΕ, την κ. Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τώρα αποκτούμε και «συνοδηγό» από την ΕΕ. Συνεχίζει, λέγοντας ότι, οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των δύο απεσταλμένων για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, απευθυνόμενος στον ΠτΔ, επαναλαμβάνει: «Πρόεδρε προχώρα και θα είμαι δίπλα σου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE