Απίστευτο και όμως… κυπριακό: Οδηγός «κίνδυνος-θάνατος» κυκλοφορεί στους δρόμους και μεταφέρει «παλιοσίδερα» – Δείτε φωτογραφίες

Απίστευτο και όμως… κυπριακό: Οδηγός «κίνδυνος-θάνατος» κυκλοφορεί στους δρόμους και μεταφέρει «παλιοσίδερα» – Δείτε φωτογραφίες

Φαίνεται ότι οι Κύπριοι οδηγοί δεν συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και συχνά παρανομούν.

Δύο ακόμη περιστατικά καταγράφηκαν σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα «I Love Cyprus PE», στις οποίες απεικονίζεται το ίδιο όχημα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να μεταφέρει «παλιοσίδερα» σε σαλούν όχημα στο οποίο δεν χωρούσαν με αποτέλεσμα ο οδηγός «κίνδυνος-θάνατος» να αφήσει το πορτ-μπαγκάζ και να θέτει σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ي עלם SWORLD- WORLD Slungi 0ن CYPRUS ρε‎"‎

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE