Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Σε ισχύ βρίσκεται κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες από τις 11 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Επίσης, σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι, ενώ οι άνεμοι θα μεταβάλλονται και θα ενισχύονται.

Ήδη από το μεσημέρι καταγράφονται βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές.

Δείτε τα βίντεο από τους Καιρόφιλους Κύπρου:

Δείτε βίντεο από το Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE