Στις φλόγες όχημα 27χρονου τα ξημερώματα - Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές

Στις φλόγες όχημα 27χρονου τα ξημερώματα - Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία έπειτα από πυρκαγιά σε όχημα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις τρεις τα ξημερώματα σήμερα όταν έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 27χρονου, στην Κισσόνεργα.

Το όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο, υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στο σημείο απέκλεισαν τη σκηνή όπου γίνονται εξετάσεις και έρευνες για να διαπιστωθεί εάν η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.