Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές της εκπομπής, Ονούφριος Σωκράτους και Νατάσα Ιωάννου ζήτησαν εξηγήσεις από τον δήμαρχο Αγίου Αθανασίου Κυριάκο Χατζηττοφή, αφού σε καταφύγιο ζώων που είναι υπεύθυνος ο δήμος Μέσα Γειτονιάς, δεν υπάρχει νερό εδώ και τρείς μέρες.
Ο κ. Χατζηττοφης εξηγούσε τους γραφειοκρατικούς λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε αυτό το ζήτημα όταν σε κάποια στιγμή και υπό την πίεση των παρουσιαστών είπε χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές σας έχω ακούσει να διαπομπεύετε δημάρχους και κόσμο μέσα από εκθέσεις του ελεγκτή..».
Αυτή η φράση του δημάρχου προκάλεσε την έκρηξη των παρουσιαστών ζητώντας του να ανακαλέσει την φράση με αποτέλεσμα να κλείσει άδοξα η παρέμβαση του στον αέρα σε κλίμα μεγάλης αναστάτωσης.
Δείτε το βίντεο: