Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πιστόλι κρυμμένο σε τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό εντόπισε σήμερα 13/5 η Αστυνομία Λεμεσού, το οποίο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, πληροφορία που έφθασε ενώπιον του ΟΠΕ Λεμεσού ανέφερε ότι υπήρχε κρυμμένο ένα πιστόλι σε συγκεκριμένο τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό, που ενδεχομένως να συνδέεται με πρόσφατη εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε στην πόλη.

Ακολούθως ο Υπεύθυνος του ΟΠΕ Λεμεσού μαζί με μέλη του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού διεξήγαγαν έρευνα στον συγκεκριμένο τάφο δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Εκεί εντοπίστηκε ένα πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων τα οποία παραλήφθηκαν για σκοπούς επιστημονικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE