Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πιστόλι κρυμμένο σε τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό εντόπισε σήμερα 13/5 η Αστυνομία Λεμεσού, το οποίο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, πληροφορία που έφθασε ενώπιον του ΟΠΕ Λεμεσού ανέφερε ότι υπήρχε κρυμμένο ένα πιστόλι σε συγκεκριμένο τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό, που ενδεχομένως να συνδέεται με πρόσφατη εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε στην πόλη.

Ακολούθως ο Υπεύθυνος του ΟΠΕ Λεμεσού μαζί με μέλη του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού διεξήγαγαν έρευνα στον συγκεκριμένο τάφο δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Εκεί εντοπίστηκε ένα πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων τα οποία παραλήφθηκαν για σκοπούς επιστημονικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE