Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Με βάση τις αρχικές πληροφορίες,γύρω στις 13:00 τη Δευτέρα, πρόσωπα εισήλθαν σε οικία στην επαρχία Λευκωσίας με σκοπό τη διάρρηξη.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο νοσοκομείο 35χρονος: Διαρρήκτες μπούκαραν στο σπίτι του - Η κατάσταση της υγείας του
Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σε σχέση με αυτά και κατ’ επέκταση την διάπραξη των αδικημάτων (σ.σ. δηλαδή αν πρόκειται για διάρρηξη).
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το χρόνο που τα εν λόγω πρόσωπα βρίσκονταν εντός της οικίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε ο ένοικος, ηλικίας 35 ετών περίπου. Ο ένοικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Η υπόθεση τυγχάνει διερεύνησης από την Αστυνομία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




