«Έβαλαν στο μάτι» την ανάπτυξη της Μόρφου: Σχεδιάζουν ανέγερση νοσοκομείου και κατοικιών στα κατεχόμενα

«Έβαλαν στο μάτι» την ανάπτυξη της Μόρφου: Σχεδιάζουν ανέγερση νοσοκομείου και κατοικιών στα κατεχόμενα

Η Diyalog (10.05.25) γράφει ότι ο «πρόεδρος» της λεγόμενης βουλής του κατοχικού καθεστώτος, Ζιγιά Όζτουρκλερ δήλωσε ότι η «κυβέρνηση άρχισε να υλοποιεί σημαντικές επενδύσεις για ανάπτυξη της Μόρφου.

Σε ανακοίνωση της «βουλής», σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην περιοχή, ο Όζτουρκλερ ανέφερε έγιναν έργα κοινωνικών κατοικιών στην περιοχή, ανέγερση μοντέρνου νοσοκομείου και νέες πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν την γεωργική ανάπτυξη και πρόσθεσε ότι θα επιστρατεύσουν όλες τις δυνατότητές τους για να φτάσει η Μόρφου στο σημείο που της αξίζει.  

«Ανάμεσα στα σημαντικά έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Μόρφου βγαίνουν σε πρώτο πλάνο το έργο των κοινωνικών κατοικιών, η ανέγερση μοντέρνου νοσοκομείου και έργα που θα διασφαλίσουν το σμίξιμο της πόλης με τη θάλασσα», είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης Μόρφου, Μαχμούτ Όζτσιναρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE