Σωτήρης Ιωάννου: “Πολιτική υποκρισία, η στάση Τασούλα”

Σωτήρης Ιωάννου: “Πολιτική υποκρισία, η στάση Τασούλα”

Απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου, στη στάση που τήρησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος απέκλεισε από τις επαφές που είχε κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Κύπρο, το ΕΛΑΜ.

Ως γνωστό, η Ελληνική κυβέρνηση, θεωρεί το ΕΛΑΜ, προέκταση της Χρυσής Αυγής, λόγω της στενής σχέση που διατηρούσε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, με τον ιδρυτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο Σωτήρης Ιωάννου, έκανε μάλιστα λόγο, για πολιτική υποκρισία, λέγοντας πως, “αυτός που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του απέναντι σε ένα κόμμα που ο λαός το τίμησε με ένα ποσοστό 11% στις τελευταίες ευρωεκλογές, είναι ο ίδιος και όχι εμείς”.

Όπως είπε, αυτές τις μέρες, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντάται με την Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, η οποία είναι επικεφαλής της ομάδας του ECR, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE