Τον έπιασαν… στα πράσα: Τον παρακολούθησαν, του έκαναν σήμα να σταματήσει και πέταξε νάιλον σακούλι με σκοτωμένο λαγό - Δείτε εικόνα

Τον έπιασαν… στα πράσα: Τον παρακολούθησαν, του έκαναν σήμα να σταματήσει και πέταξε νάιλον σακούλι με σκοτωμένο λαγό - Δείτε εικόνα

Μια σοβαρή υπόθεση λαθροθηρίας λαγού κατά τη διάρκεια της νύκτας κατήγγειλαν χθες το βράδυ μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, κατά τη διάρκεια βραδινής περιπολίας και περί ώρα 21:30 εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα σε περιοχή πλησίον του λατομείου Παρεκκλησιάς. Λόγω των ύποπτων κινήσεων του οχήματος, τα μέλη μας το έθεσαν υπό παρακολούθηση και λίγο αργότερα πλησίασαν το ύποπτο όχημα όπου μέλος της Υπηρεσίας, μας έκανε σήμα στον οδηγό του ύποπτου οχήματος να σταματήσει για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακοπής του οχήματος, τα μέλη μας παρατήρησαν ότι, από το ύποπτο όχημα απορρίφθηκε ένα νάιλον σακούλι.

Μετά την ανακοπή και έλεγχο του οχήματος ακολούθησε έλεγχος στην περιοχή όπου απορρίφθηκε το νάιλον σακούλι, το οποίο εντοπίστηκε και εντός του υπήρχε ένας φρεσκοσκοτωμένος λαγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE