Ξέσπασε πυρκαγιά σε φάρμα - Στις φλόγες 300 πάλες σανού, δεν κινδύνεψαν ζώα

Ξέσπασε πυρκαγιά σε φάρμα - Στις φλόγες 300 πάλες σανού, δεν κινδύνεψαν ζώα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 43 περιστατικά,20 πυρκαγιές και 23 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 16:00 χθές 10/5) υπήρξε ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας με 3 πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε 300 πάλες σανού κοντά σε φάρμα στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου. Ζώα και υποστατικά έτυχαν πυροσβεστικής κάλυψης χώρις να υπάρξει κίνδυνος.

Η κατάσβεση υποστηριζόταν και από πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών, 2 εκσκαφείς και ένα τηλεσκοπικό ανυψωτικό μηχάνημα. Μέρος των δυνάμεων πυρόσβεσης εργάστηκε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας με τους εκσκαφείς για μετακινηση των πάλων μέχρι τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς.

Παραμένει στο χώρο πυροσβεστικό όχημα σε επιφυλακή. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE