Ζημιές στα γραφεία του ΔΗΣΥ: Εκ πρώτης όψεως δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ζημιές στα γραφεία του ΔΗΣΥ: Εκ πρώτης όψεως δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια - Συνεχίζονται οι έρευνες

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τις ζημιές σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (10/05) στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξετάσεις που έγιναν σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να προκύπτει κακόβουλη ενέργεια.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να εξακριβωθεί τι συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι ζημιές έγιναν στην κύρια είσοδο των γραφείων του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Πινδάρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.