Ζημιές στα γραφεία του ΔΗΣΥ: Εκ πρώτης όψεως δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ζημιές στα γραφεία του ΔΗΣΥ: Εκ πρώτης όψεως δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια - Συνεχίζονται οι έρευνες

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τις ζημιές σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (10/05) στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξετάσεις που έγιναν σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να προκύπτει κακόβουλη ενέργεια.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να εξακριβωθεί τι συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι ζημιές έγιναν στην κύρια είσοδο των γραφείων του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Πινδάρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.