Ζημιές στα γραφεία του ΔΗΣΥ: Εκ πρώτης όψεως δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ζημιές στα γραφεία του ΔΗΣΥ: Εκ πρώτης όψεως δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια - Συνεχίζονται οι έρευνες

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τις ζημιές σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (10/05) στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξετάσεις που έγιναν σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να προκύπτει κακόβουλη ενέργεια.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να εξακριβωθεί τι συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι ζημιές έγιναν στην κύρια είσοδο των γραφείων του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Πινδάρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE