Συναγερμός στα Κατεχόμενα - Εισαγωγή πλαστικού ρυζιού από την Κίνα – Στο στόχαστρο δυο εταιρείες

Συναγερμός στα Κατεχόμενα - Εισαγωγή πλαστικού ρυζιού  από την Κίνα – Στο στόχαστρο δυο εταιρείες

Όπως επισημαίνεται, το πλαστικό ρύζι αναμειγνύεται με πουρέ πατάτας για να ξεγελάει στην όψη και στην υφή.

Εντατικούς ελέγχους σε ρύζι που εισάγεται στα κατεχόμενα από την Κίνα μέσω Τουρκίας πραγματοποιεί το λεγόμενο υπουργείο γεωργίας μετά από καταγγελίες πολιτών ότι σε συσκευασίες ρυζιού που πωλούνται στην αγορά στα κατεχόμενα έχει εντοπιστεί πλαστικό ρύζι.

Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα “Χαβαντίς” με τίτλο “Προσοχή στο πλαστικό ρύζι” ποσότητες εισαγόμενου ρυζιού από την Κίνα έχουν εντοπιστεί σε δύο εισαγωγικές εταιρείες, οι οποίες όπως φαίνεται δεν προβαίνουν στους απαραίτητους ελέγχους και διοχετεύουν το πλαστικό ρύζι στην αγορά αναμιγνύοντας το με ρύζι.

Δείγματα που έχουν παρθεί από τις δύο ύποπτες εταιρείες έχουν σταλεί για εξετάσεις ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται σε δύο βδομάδες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE