Γυναίκες στον Στρατό: Δεν προλαβαίνουν για κατάταξη τον Μάιο – Πότε αναμένεται

Γυναίκες στον Στρατό: Δεν προλαβαίνουν για κατάταξη τον Μάιο – Πότε αναμένεται

Όλα έτοιμα σχεδόν με το διάταγμα του υπουργού Άμυνας για την κατάταξη γυναικών στην Εθνική Φρουρά αλλά όπως όλα δείχνουν δεν προλαβαίνουν την κατάταξη τον Μάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάταγμα δεν έχει πάει ακόμη στο Υπουργικό Συμβούλιο. Παράλληλα, αναμένεται ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο στα μέλη της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, κάτι που ζήτησαν οι ίδιοι πριν να εκδοθεί το διάταγμα.

Παράλληλα, το υπουργείο τρέχει τις διαδικασίες για κατατάξεις νεοσυλλέκτων και στη συνέχεια θα τρέξουν τις διαδικασίες για πρόσληψη ΣΥΟΠ, ζητήματα που καθυστερούν περαιτέρω την κατάταξη γυναικών στον Στρατό.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη κατάταξη αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και το σχετικό διάταγμα θα βγει νωρίτερα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE