Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για κλοπή - Αναμένεται απόφαση για την έκδοσή του

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για κλοπή - Αναμένεται απόφαση για την έκδοσή του

Ένας 43χρονος Έλληνας συνελήφθη σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των κυπριακών αρχών, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για κλοπή που φέρεται να τελέστηκε πέρσι στην Κύπρο με λεία 500.000 ευρώ, σε χρήματα, τιμαλφή και χρυσαφικά.

Ο 43χρονος αρνείται την κατηγορία και παραμένει υπό κράτηση μέχρι να αποφασιστεί, εάν θα εκδοθεί στην Κύπρο για να δικαστεί εκεί.

Ο 43χρονος συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον κρατικό αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός «ταρακούνησε» την Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμός «ταρακούνησε» την Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, 18 Απριλίου 2026, στην Κύπρο, με επίκεντρο την επαρχία Πάφου, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE