Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά – Τι πρέπει να κάνετε αν τα έχετε - Λίστα

Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά – Τι πρέπει να κάνετε αν τα έχετε - Λίστα

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί νέα καλλυντικά προϊόντα.

Από κραγιόν μέχρι shower gel

Για τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό, σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους, ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες τηλεφωνικώς στο 22608606 και το 22608682.

Δείτε τη λίστα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.