Τραγωδία σε ελληνικό νησί: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

Τραγωδία σε ελληνικό νησί: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

Δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (9.5.2025) στην Άνδρο, όταν μια γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με το enandro.gr, νεκρή είναι μια 69χρονη γυναίκα, κάτοικος Γαυρίου, που ανηφόριζε από το Μπατσί. Καθώς προσπαθούσε να παρκάρει, για άγνωστο λόγο, αντί για φρένο πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει, τα χτυπήσει στο πέτρινο τοιχίο, το οποίο έσπασε και να καταλήξει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, περίπου 25 μέτρα κάτω από το πάρκινγκ.

Προσπάθειες διάσωσης έγιναν από τους περίοικους, εθελοντές με φουσκωτά, σωστικό σκάφος του λιμενικού, της πυροσβεστικής.

Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.