Φτάνει με τις μικροπολιτικές σας

Φτάνει με τις μικροπολιτικές σας

Την ώρα που ο Ερντογάν καταπατά τη γη των προγόνων μας, την ώρα που ο κατακτητής εκτοξεύει απειλές εναντίον μας και την ίδια ώρα που ο εγκάθετος της Άγκυρας μας εμπαίζει, ασχολούμαστε με τα παιχνίδια των Ευρωβουλευτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν για μία ακόμα φορά, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Λες και μας ενδιαφέρει αν ο τάδε Ευρωβουλευτής έφερε τροπολογία, την τελευταία στιγμή. Πόσο δύσκολο ήταν να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους και γιατί θα έπρεπε να πειστεί κυρίως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), οι φίλοι μας, που προχθές έβγαλαν καταδικαστικό ψήφισμα για την Τουρκία, ότι η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα, είναι παράνομη;

Για να αντιληφθείτε τα παιχνίδια που παίζονται, παραθέτουμε πιο κάτω το μήνυμα που έστειλε Ευρωβουλευτής στον εισηγητή της έκθεσης για την Τουρκία, λίγο πριν από το ψήφισμα και τι λέει ακριβώς.

Τα σχόλια περιττεύουν…

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE