Φτάνει με τις μικροπολιτικές σας

Φτάνει με τις μικροπολιτικές σας

Την ώρα που ο Ερντογάν καταπατά τη γη των προγόνων μας, την ώρα που ο κατακτητής εκτοξεύει απειλές εναντίον μας και την ίδια ώρα που ο εγκάθετος της Άγκυρας μας εμπαίζει, ασχολούμαστε με τα παιχνίδια των Ευρωβουλευτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν για μία ακόμα φορά, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Λες και μας ενδιαφέρει αν ο τάδε Ευρωβουλευτής έφερε τροπολογία, την τελευταία στιγμή. Πόσο δύσκολο ήταν να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους και γιατί θα έπρεπε να πειστεί κυρίως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), οι φίλοι μας, που προχθές έβγαλαν καταδικαστικό ψήφισμα για την Τουρκία, ότι η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα, είναι παράνομη;

Για να αντιληφθείτε τα παιχνίδια που παίζονται, παραθέτουμε πιο κάτω το μήνυμα που έστειλε Ευρωβουλευτής στον εισηγητή της έκθεσης για την Τουρκία, λίγο πριν από το ψήφισμα και τι λέει ακριβώς.

Τα σχόλια περιττεύουν…

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE