Το περίπτερο 37 της P. DAVID GROUP πρωταγωνιστεί στη δεύτερη ημέρα της REALTYon Expo 2025

Το περίπτερο 37 της P. DAVID GROUP πρωταγωνιστεί στη δεύτερη ημέρα της REALTYon Expo 2025

Η δεύτερη ημέρα της REALTYon Expo 2025 επιβεβαίωσε την ηγετική παρουσία της P. DAVID GROUP, με το Περίπτερο 37 να μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ο χώρος της εταιρείας συνέχισε να προσελκύει πλήθος ενδιαφερόμενων, από επενδυτές και επαγγελματίες του real estate μέχρι επισκέπτες που αναζητούν το επόμενο βήμα στην πολυτελή και βιώσιμη κατοικία.

Η ομάδα παρουσίασε με συνέπεια το όραμα της εταιρείας, επικεντρωμένο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τη βιωσιμότητα και την τεχνολογική καινοτομία.

DAVID GROUP – Εκεί που το όραμα συναντά την πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE