ΑΗΚ: Αυτοί οι νέοι δικαιούχοι θα ενταχθούν στην Ειδική Διατίμηση 08 - Ποια η προϋπόθεση

ΑΗΚ: Αυτοί οι νέοι δικαιούχοι θα ενταχθούν στην Ειδική Διατίμηση 08 - Ποια η προϋπόθεση

Μετά την ψήφιση του κυβερνητικού νομοσχεδίου για απάλειψη των εισοδηματικών κριτηρίων για οικογένειες με πέντε ή περισσότερα εξαρτώμενα παιδιά για σκοπούς παραχώρησης του Επιδόματος Τέκνου, οι εν λόγω οικογένειες δύνανται να ενταχθούν στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, οι δικαιούχοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (www.eac.com.cy) και να συμπληρώσουν την Αίτηση για Ένταξη στη Διατίμηση 08. Ακολούθως, θα πρέπει να παραδώσουν το έντυπο σε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.

Προϋπόθεση είναι όπως οι οικογένειες λαμβάνουν ήδη Επίδομα Τέκνου.

Σημειώνεται πως στην Ειδική Διατίμηση περιλαμβάνονται ήδη οικογένειες με τρία εξαρτώμενα παιδιά και άνω που λαμβάνουν Επίδομα Τέκνου.

Όλες οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στην Διατίμηση 08 της ΑΗΚ βρίσκονται στον σύνδεσμο: https://www.eac.com.cy/EL/RegulatedActivities/Supply/tariffs/Pages/Beneficiaries-of-tariff-code-08.aspx

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE