ΑΗΚ: Αυτοί οι νέοι δικαιούχοι θα ενταχθούν στην Ειδική Διατίμηση 08 - Ποια η προϋπόθεση

ΑΗΚ: Αυτοί οι νέοι δικαιούχοι θα ενταχθούν στην Ειδική Διατίμηση 08 - Ποια η προϋπόθεση

Μετά την ψήφιση του κυβερνητικού νομοσχεδίου για απάλειψη των εισοδηματικών κριτηρίων για οικογένειες με πέντε ή περισσότερα εξαρτώμενα παιδιά για σκοπούς παραχώρησης του Επιδόματος Τέκνου, οι εν λόγω οικογένειες δύνανται να ενταχθούν στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, οι δικαιούχοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (www.eac.com.cy) και να συμπληρώσουν την Αίτηση για Ένταξη στη Διατίμηση 08. Ακολούθως, θα πρέπει να παραδώσουν το έντυπο σε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.

Προϋπόθεση είναι όπως οι οικογένειες λαμβάνουν ήδη Επίδομα Τέκνου.

Σημειώνεται πως στην Ειδική Διατίμηση περιλαμβάνονται ήδη οικογένειες με τρία εξαρτώμενα παιδιά και άνω που λαμβάνουν Επίδομα Τέκνου.

Όλες οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στην Διατίμηση 08 της ΑΗΚ βρίσκονται στον σύνδεσμο: https://www.eac.com.cy/EL/RegulatedActivities/Supply/tariffs/Pages/Beneficiaries-of-tariff-code-08.aspx

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE