Σφοδρή απάντηση ΑΚΕΛ σε ΠτΔ - «Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»

Σφοδρή απάντηση ΑΚΕΛ σε ΠτΔ - «Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»

Την στιγμή που επιμένει για την παύση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριου Χαρτσιώτη, το ΑΚΕΛ απαντά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη αναφορικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση   διαμαρτυρίας των κυνηγών.

Το ΑΚΕΛ, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως, «ο Πρόεδρος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Φαίνεται πως ξοφλά ακόμα προεκλογικά γραμμάτια του ‘23 και προφανώς προσπαθεί να συνομολογήσει καινούρια για το ‘28».

Αυτούσια η απάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

«Το άδειασμα της Γενικής Εισαγγελίας στον Υπουργό Δικαιοσύνης και την ηγεσία της Αστυνομίας είναι άδειασμα της Κυβέρνησης.

Δεν νομίζω να μην το αντιλαμβάνεται αυτό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει υποχρέωση να αναλάβει τις ευθύνες του για ένα θέμα που ταλαιπώρησε χιλιάδες κόσμου και έπληξε θεσμούς.

Αντιστρέφω τα περί προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Προφανώς ο Πρόεδρος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Φαίνεται πως ξοφλά ακόμα προεκλογικά γραμμάτια του ‘23 και προφανώς προσπαθεί να συνομολογήσει καινούρια για το ‘28.

Το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να κυβερνήσει τον τόπο. Αυτό αναμένει η κοινωνία που πλέον δεν ικανοποιείται με τις εικόνες.

Ρωτούμε λοιπόν ξανά τον Πρόεδρο. Θα αναλάβει τις ευθύνες του και να παύσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE