Βρήκαν δύο τραυματισμένους άντρες με διαφορά μισής ώρας στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Βρήκαν δύο τραυματισμένους άντρες με διαφορά μισής ώρας στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Δύο τραυματισμένους άντρες εντόπισε η Αστυνομία στη Λεμεσό. 

Γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, άντρας ηλικίας 34 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύματα στο κεφάλι και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Τυγχάνει περίθαλψης, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ενώ αυτός κινείτο πεζός σε περιοχή στη Λεμεσό, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο.

Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή στη Λεμεσό, άντρα ηλικίας 37 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα στα χέρια και στα πόδια του και βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, έχοντας τις αισθήσεις του.

Παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τυγχάνει ιατρικών εξετάσεων.

Οι συνθήκες τραυματισμού του διερευνώνται από την Αστυνομία, με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού να διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE