Εντυπωσιακή Πρώτη Ημέρα για την P. DAVID GROUP στη REALTYon Expo 2025

Εντυπωσιακή Πρώτη Ημέρα για την P. DAVID GROUP στη REALTYon Expo 2025

Με εξαιρετική επιτυχία και έντονο ενδιαφέρον από το κοινό και τους επαγγελματίες του κλάδου, η πρώτη ημέρα της REALTYon Expo 2025 για την P. DAVID GROUP, στο εκθεσιακό κέντρο του πολυτελούς City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό.

Το Περίπτερο 37 αποτέλεσε πόλο έλξης για δεκάδες επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες προτάσεις μας στον χώρο των ακινήτων.
 
 
Η ομάδα της P. DAVID GROUP παρουσίασε με υπερηφάνεια έργα που επαναπροσδιορίζουν την έννοια της πολυτέλειας, της αισθητικής αρτιότητας και της τεχνολογικής υπεροχής, συνδυάζοντας πάντα την υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 
 
Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τη στρατηγική μας προσέγγιση, που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
 
 
Η συμμετοχή μας στη REALTYon Expo 2025 συνεχίζεται και αύριο, 9 Μαΐου, και προσκαλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον της κατοικίας να επισκεφθούν το Περίπτερο 37, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε ευκαιρίες συνεργασίας.
 
 
Η P. DAVID GROUP διαμορφώνει το αύριο, σήμερα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE