Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του 43χρόνου, οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλες κακώσεις σώματος (Κάτω Δεξιού άκρου και σπονδύλου) συμβατά με την αναφερόμενη πτώση εξ ύψους. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.
Σημειώενεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.
Υπενθυμίζεται ότι, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφαίνεται ότι, ο 43χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες σε έναν από τους ορόφους της υπό ανέγερση οικοδομής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από οπή στο δάπεδο, προοριζόμενη για τοποθέτηση ανελκυστήρα, στον υπόγειο χώρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




