Θανατηφόρο εργατικό στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Γεώργιου - Τι κατέδειξε

Θανατηφόρο εργατικό στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Γεώργιου - Τι κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 43χρονου  Γεώργιο Κωνσταντίνου, που έχασε την ζωή του μετά από εργατικό ατύχημα που συνέβη σε υπό ανέγερση οικοδομή, στην περιοχή Ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του 43χρόνου, οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλες κακώσεις σώματος (Κάτω Δεξιού άκρου και σπονδύλου) συμβατά με την αναφερόμενη πτώση εξ ύψους. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Σημειώενεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφαίνεται ότι, ο 43χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες σε έναν από τους ορόφους της υπό ανέγερση οικοδομής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από οπή στο δάπεδο, προοριζόμενη για τοποθέτηση ανελκυστήρα, στον υπόγειο χώρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE