Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Σχετική καταγγελία είχε υποβάλει η συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ, τον περασμένο Ιανουάριο.
Η τελική απόφαση, ωστόσο, δεν έχει ακόμη εκδοθεί, καθώς αναμένεται η τελική θέση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, η οποία αναμένεται να σταλεί εντός Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μετά τον έλεγχο, εξέτασε το σύνολο της διαδικασίας: τις συμβάσεις που σχετίζονται με την εγκατάσταση του συστήματος, τον χρόνο εγκατάστασής του, ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα, που φυλάγεται και πότε καταστρέφεται το περιεχόμενο. Ζητήθηκαν επίσης εκτενείς διευκρινίσεις από το Υφυπουργείο, στο πλαίσιο αλληλογραφίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Η εξασφάλιση του δικαιώματος ακρόασης από την πλευρά του Υφυπουργείου είναι ιδιαίτερα σημαντική πριν από την έκδοση της τελικής απόφασης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




