Αναστάτωση από email σε σχολεία - «Ο Αλλάχ είναι ο πιο καλός θεός»

Αναστάτωση από email σε σχολεία - «Ο Αλλάχ είναι ο πιο καλός θεός»

Νέο email προκάλεσε πανικό σε σχολεία ανά το παγκύπριο.

Στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες φορές παραθέτει θρησκευτικές αναφορές στον Αλλάχ αλλά χωρίς απειλές για βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το email περιλαμβάνει αναφορές όπως «ο Αλλάχ είναι ο πιο καλός θεός» και ότι αξίζει περισσότερη σημασία και όσοι δεν πιστεύουν στον Αλλάχ είναι ηλίθιοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE